Croquetes de fajol i moniato

Unes croquetes facilíssimes de fer i molt bones! El llevat de cervesa els dona un toc diferent i agradable.

El fajol ajuda a fer una textura densa amb la qual ràpidament es fa la forma de croqueta.

Ingredients per a 2 persones:

– ½ vas de fajol

– 1 moniato

– 1 ceba

– Tamari

– Sal

– Oli

– Cúrcuma

– Aigua

– 4 culleres de llevat de cervesa

Preparació:

– Bulliu el fajol amb aigua fins que estigui cuit (15-20 minuts).

– Peleu i talleu els moniato i la ceba. Salteu-los en una paella amb una mica de sal.

– Els últims minuts de la cocció de les verdures s’hi afegeix el tamari i la cúrcuma al gust. Jo hi he afegit 1 culleradeta de tamari i 1 culleradeta de cúrcuma. Deixeu-ho coure 2 minuts més i poseu-ho en un recipient.

– Seguidament es barregen aquestes verdures amb el fajol sense l’aigua de cocció, s’hi afegeixen 2 o 3 culleres de llevat de cervesa i es tritura tot junt fins aconseguir una pasta densa.

– Deixeu-ho reposar i refredar al frigorífic i, una vegada fred, es fan les formes de les croquetes.

– Es posen 2 culleres de llevat de cervesa en un plat i s’arrebossen les croquetes amb el llevat.

– Coeu-les a la paella amb una mica d’oli i afegiu-hi una mica de sal gruixuda durant la cocció.

SERVIR I MENJAR!

Dedicada a la llibertat de les gallines i galls, perquè són uns animalons genials, intel·ligents i molt especials!

Port Relacionados