- Ingredients:
- 100 gr. anacards
- 3 dàtils sense ós
- 50 gr. pastanaga crua pelada
- Pela ratllada 1 llimona
- 1 dau de gingebre fresc
- Políssim de canyella en pols
- 1 tauleta de xocolata negre 98%
- 1/2 vas coco ratllat
- Preparació:
- Afegir a un vas de triturador els anacards, dàtils, pastanaga, ratlladura llimona, gingebre, canyella i triturar-ho tot fins a aconseguir una pasta no totalment homogènia, sinó que es puguin veure els trossos de cada ingredient.
- Donar forma a les boletes.
- Seguidament fondre al bany maria la xocolata i incorporar una a una les boletes per anar-les recobrint de xocolata. Deixar refredar a una plata al frigorífic.
- Amb les altres boletes afegir el coco ratllat a un bol i afegir-les a dins i remenar per tal que es recobreixin del coco. Reservar també al frigorífic.