BOLETES PASTANAGA I ANACARDS

 

  • Ingredients:
    • 100 gr. anacards
    • 3 dàtils sense ós
    • 50 gr. pastanaga crua pelada
    • Pela ratllada 1 llimona
    • 1 dau de gingebre fresc
    • Políssim de canyella en pols
    • 1 tauleta de xocolata negre 98%
    • 1/2 vas coco ratllat
  • Preparació:
    • Afegir a un vas de triturador els anacards, dàtils, pastanaga, ratlladura llimona, gingebre, canyella i triturar-ho tot fins a aconseguir una pasta no totalment homogènia, sinó que es puguin veure els trossos de cada ingredient.
    • Donar forma a les boletes.
    • Seguidament fondre al bany maria la xocolata i incorporar una a una les boletes per anar-les recobrint de xocolata. Deixar refredar a una plata al frigorífic.
    • Amb les altres boletes afegir el coco ratllat a un bol i afegir-les a dins i remenar per tal que es recobreixin del coco. Reservar també al frigorífic.

Port Relacionados