Una crema fresca i boníssima per aquests últims mesos de calor!
De gust suau, cremós i delicat amb l’avantatge de ser fàcil i ràpida d’elaborar!
Acompanyada amb làmines de parmesà, gomasio o fulles d’endívia és un primer plat lleuger i digestiu.
Les peres d’estiu són molt riques en potassi sent diürètiques: eliminar líquids, desinflamar les articulacions i regular la tensió arterial. Junt amb les cebes s’augmenta la propietat diürètica d’aquesta crema.
De fàcil digestió i per tan recomanada en els casos de problemes digestius i inflamacions o dolor intestinal.
Si li vols augmentar la propietat desinflamant del sistema digestiu et recomano afegir-hi flocs de civada (avena), remullats amb aigua calenta 20 minuts, i batre-ho tot junt o una forma més fàcil és afegir-hi llet de civada (avena) en substitució de la crema de llet vegetal.
Guarda-la al frigorífic i serveix-la ben freda!!
Ingredients per 2 persones
– 2 cebes mitjanes tallades
– 3 peres d’estiu pelades
– 2 culleres d’oli d’oliva
– 100 ml de crema de llet vegetal (ametlles, coco..)
– 300 ml d’aigua
– Sal
Preparació
– Saltejar les cebes a una paella amb oli durant 10 minuts fins que estiguin saltejades. Afegir-hi la sal al gust. Seguidament incorporar les peres tallades i saltejar 5 minuts més.
– Incorporar a una batedora les cebes i peres cuites junt amb la crema de llet vegetal i l’aigua. Batre-ho tot junt fins a obtenir una crema homogènia.
– Bon profit!!