CREMA DE CEBA I PERES

 

Una crema fresca i boníssima per aquests últims mesos de calor!

De gust suau, cremós i delicat amb l’avantatge de ser fàcil i ràpida d’elaborar!

Acompanyada amb làmines de parmesà, gomasio o fulles d’endívia és un primer plat lleuger i digestiu.

Les peres d’estiu són molt riques en potassi sent diürètiques: eliminar líquids, desinflamar les articulacions i regular la tensió arterial. Junt amb les cebes s’augmenta la propietat diürètica d’aquesta crema.

De fàcil digestió i per tan recomanada en els casos de problemes digestius i inflamacions o dolor intestinal.

Si li vols augmentar la propietat desinflamant del sistema digestiu et recomano afegir-hi flocs de civada (avena), remullats amb aigua calenta 20 minuts, i batre-ho tot junt o una forma més fàcil és afegir-hi llet de civada (avena) en substitució de la crema de llet vegetal.

Guarda-la al frigorífic i serveix-la ben freda!!

 

Ingredients per 2 persones

–       2 cebes mitjanes tallades

–       3 peres d’estiu pelades

–       2 culleres d’oli d’oliva

–       100 ml de crema de llet vegetal (ametlles, coco..)

–       300 ml d’aigua

–       Sal

 

Preparació

–       Saltejar les cebes a una paella amb oli durant 10 minuts fins que estiguin saltejades. Afegir-hi la      sal al gust. Seguidament incorporar les peres tallades i saltejar 5 minuts més.

–       Incorporar a una batedora les cebes i peres cuites junt amb la crema de llet vegetal i l’aigua. Batre-ho tot junt fins a obtenir una crema homogènia.

–       Bon profit!!

 

Port Relacionados