COQUETA DE SETEMBRE

Avui, un dia d’aquells que no saps què pots fer-te per dinar… Així que amb alguns ingredients basics podem fer un dinar ben sà, nutritiu i ràpid!

 

Ingredients 2 persones

–         2 talls de pa integral

–         4-5 talls de tomàquet tallat a rodanxes

–         4-5 olives negres

–         8-0 fulles de xicoia o rucula o alguna altra fulla verda

–         2 culleres de tahin

–         1 cullera d’oli d’oliva

–         Llavors varies

–         Alga Nori triturada

–         Oli i sal

 

Preparació

–         Primer de tot barrejar el tahin amb l’oli barrejar fins obtenir una crema untuosa.

–         Untar aquesta crema a les llesques de pa i seguidament afegir-hi les rodanxes de tomàquet, la xicoia, les olives, les algues triturades i les llavors al gust.

–         Amanir amb sal i oli. Si es desitja es pot afegir una mica de pebre.

–         Bon profit!!

 

Pd: la Xicoia o dent de lleó és una herba que neix a molts indrets. En aquest cas és recollida a Setcases! Amarga però boníssima!! Segons la gent gran és bo deixar-la en remull 12 hores abans de consumir-la per tal de rebaixar-li l’amargor.

Port Relacionados