Crema de canyella

Avui amb ganes de crema amb canyella…Podríem dir que és el substitut de la crema catalana però sense ou ni llet de vaca. Una delícia! El gust de la canyella amb la llimona la fan confondre amb una crema catalana de veritat!

La podem servir amb una galeta, poma cuita o plàtan, però la veritat és que sola ja és molt completa.

Ingredients

  • 3 vasos de llet de civada
  • 2’5 culleres de fècula de blat de moro (Maizena). Que sigui ecològica i no transgènica!
  • ½ branca de canyella
  • Pela de ½ llimona
  • 1 culleradeta de sucre moreno
  • 1 polsim de sal

Preparació

  1. Bullir 2’5 vasos de llet de civada junt amb la canyella i la pela de la llimona. Un cop ha començat a bullir disminuir el foc i deixar-ho coure uns 5 minuts més. Seguidament colar-la i treure la branca de la canyella i la llimona.
  2. Seguidament, al mig vas de llet de civada que ens sobra hi afegim la fècula de blat de moro i la barregem fins que no hi quedi cap grumoll. Afegir-hi la llet calenta i barrejar-ho fins que vagi agafant la consistència de crema.
  3. Retirar del foc i deixar refredar

 

La canyella és coneguda pel seu poder digestiu, així que juntament amb la llet de civada podem obtenir unes receptes delicioses i molt digestives.

La canyella gràcies a la seva aroma, augment de la circulació i temperatura té un efecte afrodisiac.

Es diu que ajuda en temes d’amor! Que és capaç de protegir l’amor o de portar un nou amor al teu costat. Serà pel seu poder afrodisíac?

Espero que la gaudeixis!

Port Relacionados