SATISFY!!!

En memòria d’aquells moments que un àngel et rescata l’ànima d’un forat que no saps sortir-ne.



ESCOLTA!! Satisfy my soul

2 persones

– 2 cebes mitjanes

– ½ albergínia mitjana

– 1 pebrot verd

– 1 vas de bolets (els que agradin més)

– 2 dents d’all

– ¾ vas de diferents varietats d’arròs (salvatge, vermell, gessamí..) cuit

– Salsa teriyaki

– Curry, sal

– Oli

 Preparació

–         Primer de tot tallar les cebes a làmines i saltejar-les amb oli i sal a una paella fins que estiguin una mica daurades.

–         Mentre bullir l’arròs amb aigua i sal fins que estigui del tot cuit.

–         Seguidament tallar l’albergínia a daus i afegir-la a la ceba. Saltejar a foc mig durant 15 minuts i amb tapa..

–         Agafar la meitat dels bolets I tallar-los finament, afegir-los al saltejat anterior. Coure 10 minuts més a foc baix. Una vegada han passat els 10 minuts s’afegeix la salsa teriyaki, el curry i una mica de sal. Barrejar i deixar coure a foc mig 5 minuts més.

–         Afegir l’arròs i barrejar. Coure 5 minuts més.

–         Netegem el pebrot i tallem la part superior i el que ens pugui quedar de llavors a l’interior. Ho farcim de la barreja anterior i ho pressionem per tal que quedi compacte a l’interior. Reservar

–         Seguidament tallem els bolets restants i un gra d’all. Saltegem el gra d’all a una paella durant 1 minut i seguidament hi afegim els bolets tallats i sal.  Coure fins que estiguin cuits.

–         Agafem el pebrot i amb un ganivet fi tallem a làmines d’un dit de grossor.

–         Afegir a un plat el pebrot farcit laminat i els bolets saltejats.

–         Servir