En memòria d’aquells moments que un àngel et rescata l’ànima d’un forat que no saps sortir-ne.
2 persones
– 2 cebes mitjanes
– ½ albergínia mitjana
– 1 pebrot verd
– 1 vas de bolets (els que agradin més)
– 2 dents d’all
– ¾ vas de diferents varietats d’arròs (salvatge, vermell, gessamí..) cuit
– Salsa teriyaki
– Curry, sal
– Oli
Preparació
– Primer de tot tallar les cebes a làmines i saltejar-les amb oli i sal a una paella fins que estiguin una mica daurades.
– Mentre bullir l’arròs amb aigua i sal fins que estigui del tot cuit.
– Seguidament tallar l’albergínia a daus i afegir-la a la ceba. Saltejar a foc mig durant 15 minuts i amb tapa..
– Agafar la meitat dels bolets I tallar-los finament, afegir-los al saltejat anterior. Coure 10 minuts més a foc baix. Una vegada han passat els 10 minuts s’afegeix la salsa teriyaki, el curry i una mica de sal. Barrejar i deixar coure a foc mig 5 minuts més.
– Afegir l’arròs i barrejar. Coure 5 minuts més.
– Netegem el pebrot i tallem la part superior i el que ens pugui quedar de llavors a l’interior. Ho farcim de la barreja anterior i ho pressionem per tal que quedi compacte a l’interior. Reservar
– Seguidament tallem els bolets restants i un gra d’all. Saltegem el gra d’all a una paella durant 1 minut i seguidament hi afegim els bolets tallats i sal. Coure fins que estiguin cuits.
– Agafem el pebrot i amb un ganivet fi tallem a làmines d’un dit de grossor.
– Afegir a un plat el pebrot farcit laminat i els bolets saltejats.
– Servir