Depuració · Entrants · Liquats · Esmorzars · Pa i postres · Plats forts
Ingredients: 100 gr. anacards 3 dàtils sense ós 50 gr. pastanaga crua pelada Pela ratllada 1 llimona 1 dau…
Ingredients: 10 dàtils on els hi treiem l’ós Gingebre fresc pelat tallat a làmines de 1 cm 10 festucs…
Ingredients: ½ vas de cochayuyo hidratada ½ vas d’anacards 1 cullera sopera de curri 1 cullera sopera d’oli de coco…
Ingredients: 2 culleres soperes tahina crua ½ vas d’alga Cochayuyo hidratada 1 cullera postres de miso Sal 1 cullera de…
Ingredients: 1 tassa de llavors de Gira-sol crues i remullades durant 2 hores mínim 1 tassa de carabassa tallada a daus 1 c.p. curri…
Ingredients per a 4 persones: 6 tomàquets tallats a daus, havent extret el cor 4 grans d’all tallats a làmines…
PROPIETATS DEJUNI INTERMITENT En aquest cas ens referim a deixar passar entre 12-16 hores entre el sopar i esmorzar. Per…
Depuració · Entrants · Liquats · Esmorzars · Pa i postres · Plats forts