- Ingredients:
- 2 culleres soperes tahina crua
- ½ vas d’alga Cochayuyo hidratada
- 1 cullera postres de miso
- Sal
- 1 cullera de postres de salsa de soja
- 1 cullera sopera de llavors de magrana
- 2 culleres soperes d’aigua
- Preparació:
- Triturar-ho tot fins a aconseguir una textura homogènia.
- Propietats:
- L’alga cochayuyo és originària de les aigües de Chile, Nova Zelanda i Oceà Atlàntic. Amb una consistència carnosa i fibrosa i molt més suau de gust que les altres algues conegudes.
- Desintoxicant natural de metalls pesants i protectora de radiacions igual com el Miso que a més se li afegeixen les propietats tonificants d’aquest.
- Depurativa hepàtica gràcies a l’aminoàcid L- Cisteïna ajudant a les migranyes, síndrome premenstrual i cansament.
- Controla la gana donant una sensació de sacietat sent una font de calories i sucres molt baixa.
- Rica en magnesi sent ideal per esportistes, malalties reumàtiques i inflamatòries, problemes de memòria, estrenyiment, cansament.
- Rica en àcids grassos omega 3 sent ideal per controlar i millorar problemes cardiovasculars com hipertensió i colesterol elevat.
- Ideal per l’estrenyiment, hemorroides i gastritis gràcies a la fibra soluble que hidrata l’intestí i absorbeix l’excés d’acidesa de l’estómac.
- Conté tots els aminoàcids essencials sent el 47% del total de proteïnes.
- Rica en fòsfor i zinc sent bona pel bon manteniment cerebral.
- Anta mucolítica, ja que és rica en L-Cisteïna.
- A aquestes propietats se li afegeixen les de la tahina tan rica en calci i l’aminoàcid triptòfan, per tant a la menopausa és una gran recepta per enfortir els ossos, prevenir colesterol alt, ajudar a mantenir el pes i mantenir un bon estat emocional.
- L’alga cochayuyo és originària de les aigües de Chile, Nova Zelanda i Oceà Atlàntic. Amb una consistència carnosa i fibrosa i molt més suau de gust que les altres algues conegudes.