By sonia Entrants Pa, Postres, Esmorzars 01/03/2018 Ingredients: – 1 llesca de pa integral (com més artesà més bo serà!) – ¼ alvocat tallat a làmines – 2 làmines de tomàquet – Tomàquet per sucar – Oli – Sal – Macadàmia – Fulles de remolatxa tendres Preparació: – Talleu l’alvocat i la tomata a làmines. Reserveu-ho. – Talleu la macadàmia a tires amb l’ajuda d’un ganivet i seguidament les fulles de la remolatxa a tires primes. Reserveu-ho. – Torreu el pa i suqueu-lo amb el tomàquet per sucar, afegiu-hi oli i una mica de sal. – Seguidament, afegiu-hi les rodanxes de tomàquet, l’alvocat a làmines, les fulles de remolatxa tallades i les tires de macadàmia. – A menjar!! Acompanyat de llet de coco fresca és una delícia de bon matí!! Només heu de triturar coco fresc juntament amb aigua i un dàtil i colar-ho. El líquid resultant serà la llet de coco! Podeu afegir-hi algun gust com la vainilla o la canyella.