Crema delícia verda

Ingredients per a 2 persones:
– 3 manats d’espinacs tendres
– 4 pastanagues petites
– 1 alvocat petit
– ¼ de porro o una mica menys
– 1 tomàquet
– 1 vas d’aigua tèbia o temperatura ambient
– Sal
– 1’5 culleres d’oli d’oliva
– Pebre
– Recula??????? Deu ser Ruca, no?????
Preparació:
– Liqüeu les pastanagues amb una liquadora. Reserveu-les.
– En una batedora afegiu-hi els espinacs nets, el tomàquet, l’alvocat pelat i sense pinyol, el porro i l’aigua. Tritureu-ho tot junt fins que la crema sigui homogènia.
– Seguidament afegiu-hi el liquat de pastanaga, l’oli i un polsim de sal. Barregeu-ho 2 minuts més.
– Serviu-ho decorat amb una mica de pebre i ruca.
Aquesta crema s’elabora amb ingredients totalment crus. És una delícia per a la primavera i l’estiu a temperatura ambient o freda, però a l’hivern també és boníssima amb aigua calenta.
Ens aporta tota les propietats de les verdures en estat pur i molta vitalitat gràcies a la clorofil·la dels espinacs i als betacarotens de les pastanagues.
Una crema revitalitzant i antioxidant que és un gran regal per als teus sentits.
Atreveix-te a tastar-la!! Et sorprendrà el gust i la textura d’aquesta meravellosa crema!

Port Relacionados