Avui, un dia d’aquells que no saps què pots fer-te per dinar… Així que amb alguns ingredients basics podem fer un dinar ben sà, nutritiu i ràpid!
Ingredients 2 persones
– 2 talls de pa integral
– 4-5 talls de tomàquet tallat a rodanxes
– 4-5 olives negres
– 8-0 fulles de xicoia o rucula o alguna altra fulla verda
– 2 culleres de tahin
– 1 cullera d’oli d’oliva
– Llavors varies
– Alga Nori triturada
– Oli i sal
Preparació
– Primer de tot barrejar el tahin amb l’oli barrejar fins obtenir una crema untuosa.
– Untar aquesta crema a les llesques de pa i seguidament afegir-hi les rodanxes de tomàquet, la xicoia, les olives, les algues triturades i les llavors al gust.
– Amanir amb sal i oli. Si es desitja es pot afegir una mica de pebre.
– Bon profit!!
Pd: la Xicoia o dent de lleó és una herba que neix a molts indrets. En aquest cas és recollida a Setcases! Amarga però boníssima!! Segons la gent gran és bo deixar-la en remull 12 hores abans de consumir-la per tal de rebaixar-li l’amargor.