COPA DE COMPOTA I IOGURT VEGETAL

  • Ingredients 2 copes
    • 3 pomes Golden
    • 1 cullera sopera oli de coco
    • 1 culleradeta postres de canyella en pols
    • Suc ½ llimona
    • 3 culleres aigua
    • Un polsim de sal
    • 1’5 culleradeta cafè de gingebre en pols
    • 2 Iogurts de coco/soja
    • ½ tassa d’avellanes crues tallades a làmines
    • ½ tassa nabius deshidratat

 

  • Preparació:
  1. Elaboració de la compota:
    • Pelar i tallar les pomes a daus
    • A un cassó afegir les pomes, el suc de llimona, l’aigua, l’oli de coco, la sal, la canyella, 1 c.c. gingebre en pols i canyella. Coure a foc mig i tapat durant 20-30 minuts.
    • Un cop elaborada deixar-la refredar.
  2. Elaboració de la copa:
    • Afegir una capa de compota de poma gruixuda de 2 dits a dins una copa, seguidament afegir una capa de iogurt de 3 dits i una mica de gingebre en pols per sobre. Una altra capa de compota de poma de 2 dits.
    • Afegir les avellanes laminades junt amb els nabius per sobre.
    • Servir

DOS PROPIETATS IMPORTANTS

  • Benestar digestiu i intestinal:
    • La compota de poma aporta fibra soluble, concretament pectina, que al ser cuita es gelatinitza sent una excel·lent aliment per la flora intestinal amb efecte prebiòtic. Ajudant a millorar la mucosa intestinal en casos d’úlcera, gastritis, acidesa i millorar el restrenyiment.
    • Junt amb el iogurt que és ric en probiòtics potenciarà el benestar intestinal i la correcta digestió
  • Antioxidant i antiinflamatòria
    • Ric en fotoquímics com antioxidants i antocianines dels nabius junt amb les substàncies fenòliques i enzims proteolítics del gingebre ens ajuda a escalfar el cos, a desinflamar els teixits i a disminuir l’envelliment cel·lular que genera la mateixa mala digestió, estres, mala alimentació…

 

Port Relacionados