COCHAYUYO I ANACARDS AL CURRI

  • Ingredients:
    • ½ vas de cochayuyo hidratada
    • ½ vas d’anacards
    • 1 cullera sopera de curri
    • 1 cullera sopera d’oli de coco
    • 2 dents d’all picades o tallades fines.
    • Sal
  • Preparació:
    • Barrejar l’oli de coco amb el curri i la sal. Afegir-hi els anacards i barrejar. Deixar reposar durant mínim 30 minuts.
    • Una vegada han passat els 30 minuts afegir a una paella amb una mica d’oli d’oliva els alls tallats i deixar coure 30 segons, afegir la cochayuyo hidratada i deixar coure 1 minut.
    • Seguidament afegir la barreja d’anacards i curri deixar coure 2-3 minuts
    • Servir per acompanyar un plat o dins una amanida verda
  • Propietats:
    • Els anacards són un fruit sec i per tan rics en grasses i calories. Però no per aquest motiu és necessari evitar-los de la nostra alimentació. Poden ser una gran forma d’afegir àcids grassos sans, fòsfor, magnesi, seleni, vitamines B i E el nostre dia a dia. Aquest fruit sec és un gran aliat per la salut cardiovascular, la vista, sistema muscular i rendiment intel·lectual i la memòria. La barreja d’anacards amb l’alga cochayuyo multiplica els beneficis:
      • cardiovasculars (control de la Tensió arterial, colesterol, triglicèrids).
      • Antioxidant sent una recepta regeneradora i rica en vitamines i minerals que controlen l’efecte de l’estrès a les cèl·lules.
      • Intestinals gràcies a la fibra insoluble, les grasses saludables i el magnesi.
      • Memòria i esforç intel·lectual.
  • Si sumem les espècies afegides com el curri i l’all tenim una recepta encara amb més propietats antioxidants, antimicrobiana i tònica de la immunitat!!! Una gran recepta per acompanyar els nostres plats!!!

Port Relacionados