BATUT DE COCO AMB REMOLATXA

  • Ingredients per 4 vasos:
    • 2 remolatxes mitjanes fresques
    • 1 vas d’aigua
    • 2 iogurts de coco/soja
    • 4 Fulles de menta fresca
    • Opcional: 1 cullera postres xarop d’atzavara
  • Preparació:
    • Pelar i tallar les remolatxes a daus
    • Incorporar les remolatxes i l’aigua a una batedora i triturar-ho.
    • Seguidament filtrar aquest líquid per eliminar la fibra (també es pot fer sense filtrar, així consumeixes la fibra, però quedarà el batut més granulós)
    • Una vegada filtrat tornar a incorporar-ho a la batedora amb els iogurts i xarop d’atzavara opcional, batre altra vegada.
    • Decorar-ho amb una fulla de menta.

 

Un batut molt fàcil! Molt bo! Molt rosa!

  • Gràcies a la remolatxa i al iogurt aquest batut pot ser beneficiós per millorar els intestins en casos de botiment i restrenyiment, cansament i aportar antioxidants!

 

  • La remolatxa conté propietats antioxidants gràcies als flavonoides que li donen aquest pigment vermell anomenats Betanines junt amb la vitamina C.
    • Aporta Òxid nítric, un important vasodilatador que ajuda a augmentar el flux sanguini a la musculatura afavorint l’aport d’oxigen. Així és una bona aliada per:
      • Regular la pressió arterial alta
      • Ajuda a millorar el cansament pel millor aport d’oxigen i nutrients als teixits.
      • Aquest mateix aport d’oxigen millora el funcionament i rendiment muscular, sent molt recomanada per esportistes
      • Ajuda a prevenir malalties cardiovasculars
      • Millora la qualitat del son
      • Antiinflamatòria
  • El iogurt és ric en probiòtics ajudant a millorar la flora intestinal i el sistema immunitari.

Port Relacionados