AMANIDA FANTASIA

Ingredients per 2 persones:

–         1 remolatxa fresca pelada i tallada a daus petits

–         1 pastanaga tallada a daus petits

–         ½ ceba tendra tallada a làmines

–         ½ alvocat tallat a daus

–         Enciams variats tallats a làmines

–         Fulles de remolatxa tallades a làmines

–         Fruits secs naturals triturats

–         Sal

Salsa fresca:

–         1 poma Golden sense pelar i tallada a daus grans

–         ½ llimona en suc

–         ½ ceba tendra

–         3 culleres de llet d’arròs

–         3 culleres d’oli d’oliva

–         Sal

–         1 rajolí vinagre de módena

–         5 olives d’Aragó

Preparació

  1.  A un bol afegir tots els ingredients de l’amanida tallats. Barrejar bé.
  2.  Seguidament elaborar la salsa triturant tots els ingredients excepte les olives. Triturar fins que     s’aconsegueixi una textura cremosa i homogènia.
  3. A continuació es tria la polpa de les olives i es talla a petites làmines. Reservar
  4. A un vas s’afegeix un cul de salsa i seguidament s’hi incorporen 4 o 5 culleres d’amanida. Acabar amb més salsa i decorar amb alguns fruits secs triturats i làmines d’olives
  5.  Amanir amb una mica d’oli i sal.
  6. Servir!

Podríem dir que aquesta amanida està dedicada a totes amigues i conegudes que aviat seran mames i d’altres que ja ho són de fa poc.

Una amanida que els aportarà una gran dosis d’àcid fòlic gràcies a les fulles verdes i a la remolatxa. A més d’aportar ferro i calci!!

Una petita puntualització que m’agradaria comentar és que com més aviat es comenci a menjar verdures i hortalisses fresques més fàcil serà per l’infant incorporar-les a la seva alimentació, doncs si la mare embarassada en consumeix i durant l’alletament també ho fa ja està donant unes pautes, vibracions i sabors al seu nadó.

Un plat fantàstic per aportar color a la mirada, a la pell i a la vida!

No deixeu de menjar colors! Són la vida que ens dona la natura.

Port Relacionados