PATÉ DE TAHINA AMB ALGA COCHAYUYO

  • Ingredients:
    • 2 culleres soperes tahina crua
    • ½ vas d’alga Cochayuyo hidratada
    • 1 cullera postres de miso
    • Sal
    • 1 cullera de postres de salsa de soja
    • 1 cullera sopera de llavors de magrana
    • 2 culleres soperes d’aigua
  • Preparació:
    • Triturar-ho tot fins a aconseguir una textura homogènia.
  • Propietats:
    • L’alga cochayuyo és originària de les aigües de Chile, Nova Zelanda i Oceà Atlàntic. Amb una consistència carnosa i fibrosa i molt més suau de gust que les altres algues conegudes.
      • Desintoxicant natural de metalls pesants i protectora de radiacions igual com el Miso que a més se li afegeixen les propietats tonificants d’aquest.
      • Depurativa hepàtica gràcies a l’aminoàcid L- Cisteïna ajudant a les migranyes, síndrome premenstrual i cansament.
      • Controla la gana donant una sensació de sacietat sent una font de calories i sucres molt baixa.
      • Rica en magnesi sent ideal per esportistes, malalties reumàtiques i inflamatòries, problemes de memòria, estrenyiment, cansament.
      • Rica en àcids grassos omega 3 sent ideal per controlar i millorar problemes cardiovasculars com hipertensió i colesterol elevat.
      • Ideal per l’estrenyiment, hemorroides i gastritis gràcies a la fibra soluble que hidrata l’intestí i absorbeix l’excés d’acidesa de l’estómac.
      • Conté tots els aminoàcids essencials sent el 47% del total de proteïnes.
      • Rica en fòsfor i zinc sent bona pel bon manteniment cerebral.
      • Anta mucolítica, ja que és rica en L-Cisteïna.
    • A aquestes propietats se li afegeixen les de la tahina tan rica en calci i l’aminoàcid triptòfan, per tant a la menopausa és una gran recepta per enfortir els ossos, prevenir colesterol alt, ajudar a mantenir el pes i mantenir un bon estat emocional.