PERQUÈ POMA AL FORN?

Hi ha una dita que diu:     Una poma al dia el metge estalvia.

Propietats:

  • Tanins i flavonoides
    • Els tanins són astringents i antiinflamatoris ajudant a la mucosa intestinal a sanar-se.
    • Flavonoides tenen el paper d’impedir l’oxidació del colesterol LDL evitant que s’emmagatzemi a les parets de les arteries
  • Pectina
    • És una fibra soluble que és utilitzada per la flora intestinal per generar nodrir-la i sanejar l’intestí.
    • Actua com una gelatina que arrossega les toxines dels intestins evitant la seva absorció i permetent la neteja de la sang, mucoses i pell.
  • Descongestió del fetge
    • Propietats colerètiques i depuratives del fetge ajudant en casos d’hepatitis, fetge gras i alteracions hepàtiques en general
  • Recorda: La pectina i la fructosa poden ser difícils de digerir en alguns casos de problemes intestinals. En aquest cas s’ha de canviar  per altre opcions com esmento seguidament o individualitzar el pla nutricional

Altres opcions del SOPAR:

  • Crema de pastanaga sense patata
  • Rap a la planxa amb xampinyons
  • Alvocat amb ou dur