CROQUETES DE MILL I TANDORI
INGREDIENTS per a 6 croquetes
- 200 gr mill cru
- 2 cebes tallades a làmines
- 2 culleres oli oliva
- 2 culleradetes postres de Tandori
- 2 culleres farina arròs
- ¾ vas llet vegetal civada/arròs..
- Pa ratllat
- 2 ous ECOLOGICS
PREPARACIÓ
- Bullir el mill amb el doble de la seva quantitat
- Saltejar la ceba tallada amb oli d’oliva i una mica de sal
- Una vegada saltejada i el mill està cuit i filtrada tota l’aigua de la cocció afegir el mill a la ceba saltejada i coure 10 minuts afegint el Tandori.
- Afegir la farina i deixar-ho coure 2 minuts al moment que vas barrejant.
- Afegir la llet vegetal mica en mica per anar barrejant en tot moment fins que quedi una pasta ben unida i espessa.
- Reservar al frigorífic durant 1 hora o fins que es refredi.
- Una vegada fred ens posem a fer les croquetes: Batre els ous i a un altre plat afegir el pa ratllat.
- Fer boles en forma de croqueta o mandonguilla, arrebossar-ho al pa, seguidament a l’ou i tornar a passar-ho pel pa.
- Anar afegint les croquetes a una base de forn untada amb oli
- Una vegada totes estan fetes i a la base de forn tirar oli oliva per sobre de cada unitat i coure a 200 ºC durant 20 minuts o fins que estiguin dorades.