CROQUETES DE MILL I TANDORI

CROQUETES DE MILL I TANDORI

INGREDIENTS per a 6 croquetes

  • 200 gr mill cru
  • 2 cebes tallades a làmines
  • 2 culleres oli oliva
  • 2 culleradetes postres de Tandori
  • 2 culleres farina arròs
  • ¾ vas llet vegetal civada/arròs..
  • Pa ratllat
  • 2 ous ECOLOGICS

PREPARACIÓ

  1. Bullir el mill amb el doble de la seva quantitat
  2. Saltejar la ceba tallada amb oli d’oliva i una mica de sal
  3. Una vegada saltejada i el mill està cuit i filtrada tota l’aigua de la cocció afegir el mill a la ceba saltejada i coure 10 minuts afegint el Tandori.
  4. Afegir la farina i deixar-ho coure 2 minuts al moment que vas barrejant.
  5. Afegir la llet vegetal mica en mica per anar barrejant en tot moment fins que quedi una pasta ben unida i espessa.
  6. Reservar al frigorífic durant 1 hora o fins que es refredi.
  7. Una vegada fred ens posem a fer les croquetes: Batre els ous i a un altre plat afegir el pa ratllat.
  8. Fer boles en forma de croqueta o mandonguilla, arrebossar-ho al pa, seguidament a l’ou i tornar a passar-ho pel pa.
  9. Anar afegint les croquetes a una base de forn untada amb oli
  10. Una vegada totes estan fetes i a la base de forn tirar oli oliva per sobre de cada unitat i coure a 200 ºC durant 20 minuts o fins que estiguin dorades.