ALES D’ÀNGEL

La combinació de l’àcid de l’albercoc amb el dolcet del meló amb la llet d’arròs no té preu! Una delícia per consumir a totes hores!!

Aquest batut és genial per preparar el cos pel sol de l’estiu. Doncs gràcies als betacarotens del meló i dels albercocs podràs protegir la pell i la vista dels raigs de sol.

A més són dos fruites amb un alt contingut d’antioxidants i potassi. Ajudant al cos a mantenir-se net de toxines i radiant.

Els albercocs són bastant rics en ferro, per tan en casos d’anèmia o tendència a tenir-ne són una fruita molt recomanada, sobretot les orellanes (albercocs deshidratats).

La llet d’arròs és una beguda totalment vegetal i és de les més lleugeres que hi ha, tan per la seva digestió, la baixa quantitat de sucres i per la poca densitat que té. És boníssima a l’estiu ben fresqueta o en combinació amb fruita.

 

Ingredients per 2 persones:

–         2 talls de meló mitjans i ben fresquet

–         ¾ de vas de llet d’arròs i ben fresqueta

–         2 albercocs naturals i ben madurs

–         Cacau en pols (faràs un gran favor a molta gent, animals i arbres si és de comerç just)

Preparació

–         Batre el meló amb la llet d’arròs durant 5 minuts fins que quedi ben triturat i homogeni. Reservar

–         Extreure el pinyol dels albercocs i triturar-los 2 minuts fins que quedi una pasta cremosa.

–         Seguidament  incorporar a un vas 2 o3  culleres de la crema d’albercoc i amb l’ajuda d’una cullera sopera afegir el batut de meló i arròs per sobre. Anar una mica en compte per tal que la capa d’albercoc quedi a sota.

–         Decorar amb una mica de cacau en pols.

–         Servir ben fresquet! La millor forma és que els ingredients siguin freds així pots gaudir d’aquest batut recent fet i fresc.